Kategóriák
Hírek
Kategóriák
Szűrés
Márka
Szín
Terméktípus
Ajánlataink
Gombocska hírlevél
Szállítási információk

Gombocska BLOG

TOP termékek
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

dmc fonal


DMC Mouliné osztott hímző fonal

A fonalak egy-egy szála 6 részre osztható, így könnyedén kiválaszthatod, melyik textilhez milyen vastagságot használj. A DMC pamut osztott hímzők esetében a fonal hosszú szálú, jó minőségű pamutszálakból készült, és azért, hogy elérje az elvárt fényét kétszer esik át a fényesítő eljáráson. A körültekintő festés és a nagy gonddal válogatott festőanyagok lehetővé teszik, hogy a fonalak színei tartósan megmaradjanak és a mosások során se engedjek színeikből.


Sorrend:


Sorrend:

DMC Mouliné osztott hímző fonal

A legtöbb keresztszemes készletben minőségi (DMC/Anchor/Madeira) fonalakat csomagolnak a csomagok készítői, hiszen ez a néhány márka büszkélkedhet a nemzetközileg is elismert minőséggel és gazdag színválasztékkal. Természetesen számos másik cég is készít fonalakat – többnyire jóval kisebb színszámmal és sokszor a színek tartósságát sem garantálják.

A készletekben, mintaleírásokban a leggyakrabban a pamut osztott hímző fonalak kódjaival találkozhatsz. Ezeket a fonalakat többnyire 8 méteres motringokban vásárolhatod meg külön-külön.

A színek kódjai a motringok csomagolásán könnyen megtalálható helyen vannak feltüntetve, hiszen többnyire ennek alapján azonosíthatóak a színek. 


Webáruház készítés