Hírek
Kategóriák
Szűrés
Márka
Szín
Terméktípus
Ajánlataink
Gombocska hírlevél
Szállítási információk

Gombocska BLOG

TOP termékek
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Rólunk

Minden, amit érdemes tudni rólunk

 

Miért érdemes hozzánk fordulnod vagy tőlünk vásárolnod méterárut, rövidárut?

Egy kicsit Rólam, Rólunk...

Már gyerekként megtanított a nagymamám hímezni, nagynéném horgolni, kötni és sokat néztem őt, ahogy varrja a családnak a szebbnél szebb ruhákat, jelmezeket. Imádtunk unokatestvéremmel a nagymama régi lábbal hajtós varrógépével játszani, majd később varrogatni ezen.

A férjem fotós hobbijával kezdődött minden. Az első babafotózáshoz leporoltam a kötőtűket, a varrógépet és elkészültek az első fotós kellékek. Aztán már a két gyönyörű lányomnak és a fiamnak kötöttem, varrtam, horgoltam.

Nem elégedtem meg a tudással, ezért elkezdtem varrótanfolyamra járni, egyre több időt töltöttem kötésminták keresésével, horgolótűk és cérnák beszerzésével, és különleges méteráruk után kutattam a neten, hogy az én gyerekeim pulóverei, nadrágjai ne tucat ruhák legyenek, hanem egyediek, rájuk jellemző mintákkal, vonalakkal, színes cipzárakkal, horgolt betétekkel.  

 

Beruháztam varrógépekre, patentozó berendezésre, és mindenféle különleges kütyüvel vettem magam körbe. Fonalbolt, méteráru bolt és varrótanfolyam, ezeket látogattam minden szabadidőmben.

Ahhoz, hogy ezzel foglalkozhassak, a környező városokba, Budapestre kellett bejárni, vagy a neten rendelni és reménykedni, hogy az anyag tényleg olyan szép és jó minőségű, mint a képen. Sajnos, ha nem volt elég a cérna, fonal, vagy nem passzolt a cipzár színe a méteráruhoz, akkor újból meg kellett tenni a távokat, gyalog elég macerás, de három gyerekkel még kocsival sem egyszerű.

Ezért jött az ötlet, hogy ha már ezt annyira szeretem és élvezem, miért nem foglalkozom ezzel? Miért nem könnyítem meg a többi anyuka, nagymama, és kézimunkázni, varrni vágyó Dunakeszin és a környéken lakó ember életét?

15 évnyi műszaki munka után, végül megvalósulhatott egy álom. Saját boltot nyithattam, olyan termékeket árulva, amelyek boldoggá tesznek, amikor körülvesznek engem. A különleges méteráruk, a fonalak szín kavalkádja, mind szebbé teszi a napomat.

Célom, hogy mások is porolják le a gépeiket, kötőtűiket, horgolótűiket és újból éljenek az alkotás örömeinek. Szeretném az új generációnak is megtanítani, hogy a varrás, kötés, horgolás, hímzés és minden, ami kézzel készül, mennyire értékes, mennyi pozitív energiát szabadít fel. Nem beszélve a kézzel készült ajándék által okozott örömről, mert öröm elkészíteni, látni mire vagyunk képesek és boldogság annak is, aki kapja.

Ha szeretnéd kiengedni az alkotás szellemét a palackból, akkor alkoss velem és kis csapatommal, akiknek az alkotás öröm!

A Gombocska méteráru és rövidáru boltot Dunakeszin találod a Kiserdő u. 12. szám alatt.

Weboldalunkat itt találod: www.gombocska.hu

Webáruházunk pedig természetesen országosan elérhető.

 

 

Kati

Gombocska bolt és webáruház vezetője

 

Ha szeretnél sok-sok hasznos és INGYENES tanácsot, ötletet kapni a varrás, horgolás, kötés, kézmunka alkotás témájában, csatlakozz hozzánk és igényeld INGYENES email tréningünket, melyhez akciós KUPON-t is küldünk ajándékba:

Igen, kérem az INGYENES ötleteket

gombocska

 

Webáruház készítés