Kategóriák
Hírek
Kategóriák
Szűrés
Márka
Szín
Terméktípus
Ajánlataink
Gombocska hírlevél
Szállítási információk

Gombocska BLOG

TOP termékek
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Gombocska ajándék utalvány

Gombocska ajándék utalvány
5 000 Ft

Gombocska ajándék utalvány

Egyszerűen megvásárolható és beváltható online ajándék utalvány.

FIGYELJ az utavány összegének kiválasztására (5-10-15-20 ezer forint)

A vásárlás menete:

Válaszd ki az utalványt mint bármilyen terméket a webáruházban. A "kosárba tesz" gombbal ugyanúgy elindítod a vásárlási folyamatot mint egyéb termékek esetében. Fizetési módok közül az ajándék utalványok esetében "utánvétet" nem tudsz választani. Az ajándék utalvány előre utalással vagy bolti átvétellel vásárolható meg. A vásárlási folyamatban a kért adatokat ugyanúgy add meg, mind bármilyen termék vásárlása esetén.

Az utalvány összegébe kérjük kalkuláld be a szállítási költséget, tehát vedd figyelembe, hogy az ajándékozott a szállítási költséget levonva tud termékeket válogatni. 20.000 Ft felett viszont ingyenes a szállítás a webáruházban.

FONTOS:

A vásárlási folyamat "megjegyzés" mezőjében add meg a NEVET, hogy kinek a nevére szóljon az utalvány és azt, hogy ha szeretnél egyedi UTALVÁNY KÓDOT. Az utalvány maximálian 3 hónapig lesz beváltható. (Ha ennél hosszabb beváltási időt kérsz, kérjük jelezd.)

A beváltás menete:

Ha sikerült fentiek szerint megvásárolni az ajándék utalványt, akkor elküldjük emailon a nyomtatható utalványt a vásárlási folyamatban megadott email címre.

Az utalványt átadhatod az ajándékozottnak, aki az utalványon szereplő utalvány kód segítségével az ajándék utalvány összegének erejéig ingyenesen vásárolhat a meterarurovidaru.hu webáruházban.

Az ajándékozottnak ezt az utalvány kódot kell beírnia a webáruházunk vásárlási folyamatában a "kupon vagy promóciós" kód mezőbe és az utalvány összegének erejéig így tudja beváltani az utalványt.

Az ajándék utalvány csak egyszer és csak egy vásárlás erejéig váltható be és készpénzre nem váltható, vissza nem utalható.

FONTOS: Ajándék utalvány mellett nem tudsz egyéb termékeket vásárolni. Ha tehát mást is rendelni szeretnél a webáruházban, azt külön, új rendelésben tudod csak megtenni!

Ha bármilyen kérdésed felmerül az ajándékutalvány kapcsán, keress minket elérhetőségeinken:

mail: info@meterarurovidaru.hu

tel: +36-30-415-5005 (H-P:10-18; Sz:10-13)


Kedvezőbb szállítási költség: 10.000 Ft rendelési összeg felett.

INGYENES szállítási költség: 25.000 Ft rendelési összeg felett.

  • Gyártó
    Gombocska forgalmazó
    Cikkszám
    GB185846
Webáruház készítés