Kategóriák
Hírek
Kategóriák
Szűrés
Márka
Szín
Terméktípus
Ajánlataink
Gombocska hírlevél
Szállítási információk

Gombocska BLOG

TOP termékek
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Átlátszó viaszos vászon

Atlatszo-viaszos-vaszon
 • Atlatszo-viaszos-vaszon
1 600 Ft

Átlátszó viaszos vászon

Teljesen átlátszó 1,4 méter széles viaszos vászon. Az átlátszó viaszos vászon használható konyhába, étkezőbe, minden olyan helyen, ahol védeni szükséges a felületet, de fontos, hogy áttetsző legyen az anyag.


Kedvezőbb szállítási költség: 10.000 Ft rendelési összeg felett.

INGYENES szállítási költség: 25.000 Ft rendelési összeg felett.

 • Átlátszó viaszos vászon

  Szélessége: 1,4 m

  Szín: Átlátszó

  Az átlátszó viaszos vászon strapabíró PVC-ből készült terítő. Vannak mintásak, áttetszőek. A viaszosvászon terítővel megvédhetjük asztalunkat, vagy a terítőnket. Az átlátszót általában az eredeti textil terítőre szoktuk feltenni, így megvédjük azt.

  A viaszosvászon letörölhető, így ha kifolyik valami könnyen eltávolíthatjuk. A mintás viaszosvásznak terítő helyett használhatóak. Már vannak évszakhoz passzoló minták, karácsonyi, őszi, nyári, téli hangulatú. A gyártók már külön gyerekmintás viaszos vásznakat is gyártanak, ezek óvodákba, iskolákba tökéletesek. Az átlátszó viaszos vászon nem mosható mosógépben.

  Kültéren is nyugodtan használhatjuk, a kerti asztalt is tudjuk védeni és díszíteni is vele. Többféle minőség van, az ár is ennek függvényében változik. Vannak szőttes hátoldalúak, ez a fajta kevésbé csúszik, vastagabbak, stabilabban egy helyben maradnak az asztalon. Az áttetszőek többféle vastagságban fellelhetőek, az egészen vékonytól a vastagabb fajtáig. A viaszos vászon szélessége 140 cm. Ezzel kell számolnunk mikor vásárolni megyünk.

 • Gyártó
  Gombocska forgalmazo
  Márka
  Gombocska forgalmazo
  Cikkszám
  GB753762
Webáruház készítés